Over Michel

Michel Raymann heeft een werkplaats waar iedereen terecht kan voor restauraties aan antieke en moderne klokken, barometers en speeldozen. Daarbij hoort ook het adviseren en begeleiden bij restauraties door derden zoals meubelmakers en schilders. Door zijn jarenlange ervaring in de branche kunt u ook bij Michel terecht voor betrouwbaar advies over aan- of verkoop van antieke klokken. Tevens werkt Michel tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdens zijn opleiding tot allround uurwerkmaker aan de Vakschool Schoonhoven is Michel Raymann in 1996 gestart als leerling-uurwerkmaker bij een restaurator/antiquair van antieke klokken, barometers en speeldozen in 's-Hertogenbosch. Na het succesvol afronden van de opleiding is Michel bij dit bedrijf in vaste dienst getreden. In de eerste helft van zijn tijd daar heeft hij zich bekwaamd in alle facetten van het restaureren van antiek grootwerk. De tweede helft heeft hij zich toegelegd op routine in het vak en het zelfstandig draaien van een werkplaats.

Na zijn verhuizing van 's-Hertogenbosch naar Zaltbommel in 2010 groeide bij Michel langzaam het idee om op termijn zelf een werkplaats te starten. In 2014 is dat realiteit geworden en restaureert Michel antieke en moderne klokken, barometers en speeldozen in zijn eigen werkplaats aan de Thorbeckestraat 38 in Zaltbommel.